Coma Stories

Mængden af kommercielt indhold er abnorm, mens mængden af kommercielt kvalitetsindhold er begrænset, og det vil vi gerne ændre.

Vi drømmer om at hjælpe vores kunder med at lave verdensklasse-indhold, der skaber en anden dialog med målgruppen, end en reklame kan.

Vores ambition er at inspirere virksomheder og organisationer til, hvad autentisk og målrettet formidling kan gøre for deres forretning. Og at skabe tillid og troværdighed for brands gennem ægte historier om ægte problemstillinger, der flytter holdninger, oplevelser og – over tid – kunder.

Coma Stories er stiftet i august 2017 med kontorer i København og Aarhus.

Bine Aagaard Johanson

Blev født på Rigshospitalet i København i 1973. Har en dansk mor og en engelsk far – og som bonus også en stor engelsk familie. Begyndte i skole i England som femårig, har boet i Birmingham, hvor alle familiesommerferier er blevet tilbragt med stor glæde hos Nanny & Grandad i Garretts Green.

Flyttede som syvårig tilbage til Danmark og voksede op i Ølstykke som storesøster i en flok på tre. Bor i dag i hus på Amager og er gift med Henrik, med hvem hun har pigerne Luna og Gaia. Værdsætter at bruge tid med sin familie og venner, holder meget af at rejse; særligt mødet med nye mennesker og kulturer.

Har arbejdet med digitalt salg og markedsføring de sidste 15 år. Har beskæftiget sig med salg, partnerskaber, medieplanlægning, programmatic buying, e-projektledelse og overordnet forretningsudvikling & ledelse, heraf strategisk ledelse de sidste 11 år. Har haft ledende stillinger hos AOL, Publicis Media, Delta Projects & Jyllands-Posten.

Sanne Opstrup Wedel

Blev ved en fejl født på Sankt Josephs Hospital i Esbjerg, da hendes forældre i sommeren 1975 havde forladt jurastudierne i Aarhus til fordel for et feriejob på et advokatkontor i Kolding.  Knap otte uger før termin gik veerne i gang i sommerhuset i Marbæk Plantage, og selv om moderen troede, at hun bare havde ondt i maven, og faderen til sidst måtte gå op til en nærliggende gård for at ringe efter lægen, kunne Skt. Joseph-søstrene kort efter tage imod den lille pige.

Vel hjemme i Aarhus voksede hun op på Frederiksbjerg og i Kongsvang og efter afstikkere til Frankrig, Bruxelles og København, er hun tilbage i sin barndoms kvarter, hvor hun bor med sin mand, Andreas, og deres tre piger Laura, Iben og Agnes.

Læser rigtig meget (i rigtige bøger) og prøver stadig at komme i form, efter at en knæoperation for et par år siden satte en stopper for livslangt, lykkeligt forhold til løb.

Har studeret en hel del forskelligt, men endte med at blive journalist fra højskolen i Aarhus samt cand.public. fra Aarhus Universitet. Var som nyuddannet med til at starte Nyhedsavisens Aarhus-redaktion og har gennem de sidste 10 år arbejdet i en lang række funktioner hos Jyllands-Posten både på redaktionen og i den kommercielle afdeling af huset: bl.a. har hun været magasin- og redaktionschef og var med til at opbygge Jyllands-Postens content marketing-afdeling fra grunden.