Nogle af vores kunder

VICA

VICA er Danmarks største udbyder af isolerede glasbygninger inden for orangerier, drivhuse og pavilloner og bl.a. kåret som Gazelle-virksomhed.

Obton

Obton er Danmarks største udbyder af investeringer i solcelleparker og administrerer investeringer for over DKK 7 mia. på vegne af mere end 2.000 investorer.

Gaest.com / Airbnb

Gaest.com er Nordeuropas største markedsplads for booking og udlejning af steder til møder, workshops og konferencer og blev i 2019 en del af Airbnb.

Danish Crown

Danish Crown-koncernen er en global kødvirksomhed og blandt verdens største inden for sit felt.

Danish Crown har fokus på mad i alle led af værdikæden. Det er mad, virksomheden sælger, og det er mad, virksomheden sælger til kunder og forbrugere over hele verden.

Aarhus BSS - Aarhus Universitet

Aarhus BSS er Aarhus Universitets brede business school og et af universitetets fire fakulteter.

Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre.

Molio - Byggeriets Videnscenter

Molio – Byggeriets Videnscenter har til formål at bidrage til at styrke virksomhedernes konkurrenceevne inden for byggeri, anlæg og drift til gavn for både erhverv og samfund ved at levere produkter og værktøjer, der fremmer udvikling, digitalisering og effektivisering.

Samarbejdspartnere på projektet:
Seismonaut og WalkAgency

Topas Travel

Topas Travel har siden 1973 arrangeret aktive fællesrejser til steder, hvor andre ikke kommer. I dag er der mere komfort og sikkerhed end i begyndelsen af 1970’erne, men grundprincippet om at søge eventyret er stadig det samme.

Kentaur

Kentaur er specialist i arbejdstøj på det europæiske marked og arbejder målrettet for at skabe innovativ og funktionel erhvervsbeklædning.

FC Grønnegade

FC Grønnegade er et er et fodboldhold for socialt udsatte og tidligere misbrugere under Rusmiddelcenter Aarhus i Aarhus Kommune. Alle, som er stoffri, kan komme ind fra gaden og være med på fodboldholdet, der er den lokale udgave af Ombolds landsdækkende Asfaltliga, som siden 2003 har udviklet et fodboldfællesskab for udsatte og hjemløse.